Română      English

  Главная    Карта сайта   Контакты

 



 

 

 

 

 


Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
Expoziţie specializată în produse, utilaje şi servicii din industria alimentară, la Chişinău

170 de companii din 10 ţări au prezentat astăzi produse, utilaje şi servicii din industria alimentară, în cadrul unei expoziţii internaţionale specializate, deschisă la Centrul Moldexpo din Capitală.

170 de companii din 10 ţări au prezentat astăzi produse, utilaje şi servicii din industria alimentară, în cadrul unei expoziţii internaţionale specializate, deschisă la Centrul Moldexpo din Capitală.

La cele trei expoziţii, Food Technology, Food & Drinks şi Packaging. Depot", care sunt organizate deja de 20 de ani, au fost prezente şi companii care participă pentru prima dată la eveniment.

"Producem utilaje pentru industria alimentară, în special pentru prelucrarea laptelui, producerea brânzeturilor, cum este mozzarela, caşcavalul suluguni. Şefii, atât ai colegului meu, cât şi al meu, erau împotrivă să venim aici, au zis că Moldova este o piaţă mică, însă noi i-am convins că nu este aşa", a menţionat managerul de vânzări al unei companii italiene, Igor Suruceanu.

Companiile au oferit sfaturi pentru cei care vor să înceapă o afacere în industria alimentară.

Cu doar patru utilaje, pe care le puteţi vedea în imagini, se poate iniţia propria afacere - o mică brutărie. Încape pe o suprafaţă de doar 20 de metri pătraţi, iar cuptorul, cu patru nivele, are o productivitate de 160 de baghete de pâine franţuzească pe oră.

"Preţul oscilează în jurul a 70-80 de mii de euro. Asta include un dispozitiv de mestecare a aluatului, separatorul, dulapul frigorific, unde este păstrat aluatul, şi cuptorul", a comunicat managerul de vânzări al unei companii franceze, Ana Ojog.

Expoziţiile Food Technology, "Food & Drinks" şi "Packaging. Depot" se vor desfăşura până duminică, 26 mai.



Alte Noutăți

Spinu Grup este repzentantul oficial în Moldova al companiei italiene IPI. Compania IPI este furnizor complet de soluții în ambalarea aseptică. Citeşte mai mult...
NOU! Compania Spinu-Grup realizeaza acum și mașini de ambalare Flow Pack, potrivite atît pentru industria alimentară cît și pentru cea farmaceutică, chimică, ș.a. Citeşte mai mult...
Compania Spinu-Grup, realizeaza acum și pompe industriale Grundfos! Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...
Vă invităm să vizitați standul companiei Spînu-Grup din cadrul expoziției "Food Technology - 2014" ce se va desfășura în perioada 21-25 mai 2014. Vă așteptăm cu oferte noi și soluții potrivite pentru afacerea dvs. Citeşte mai mult...
Pe stand vor fi prezenti reprezentantii companiilor: Bertoli, Comat, Ilpra, Tewes Group, STV Machinery Citeşte mai mult...

01.05.2019
Ambalare aseptică
30.12.2018
Ambalare Flow Pack
07.04.2015
Pompe Grundfos
15.09.2014
Va invitam sa urmariti noul video Bertoli 2014
11.04.2014
Va invitam sa vizitati standul Companiei Spinu-Grup, care va fi expus in cadrul expozitiei "Food Technology - 2014"

 

 


 


E-mail:spinu@spinu-grup.md; tel: +373 681 353 81

© 2024 Spinu-Grup Echipamente pentru procesare a laptelui in Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 13127   Total ieri: 140   Total azi: 91