Română      English

  Главная    Карта сайта   Контакты

 




 

 

 

 

 


Prima pagină  »  Linii Complete  »  Pasta Filata  »  Utilaj pentru Întindere
Utilaj pentru Întindere
Mașină de Întinde, Turnare și Gătire cu Aburi Mod UNICAFV25

Aparatul compact este construit cu două secțiuni de lucru, unul de întindere cu abur și altul de modelare a produsului finit.

  1. SECȚIUNEA DE ÎNTINDERE :

Aparatul de întindere cu aburi, a fost proiectat și realizat pentru a transforma cașul proaspăt sau ambalat și dea  obține nenumărate tipuri de produse : mozzarella , provola , trecce , caskaval , brânză pentru pizza și orice alt tip de paste filate.

Aceasta este compusă din:

  • Corpul mașinii cu pereți dubli , cu burghiuri pentru secțiunea de întindere și de amestecare.
  • Partea superioară, cu un compartiment pentru inserare, pentru introducerea unui bloc întreg de coag.
  • Burghiuri cu motorizare independenăt , regularea vitezei are loc prin invertorul Nr.2.
  • Cronometru programabil cu alarmă vizuală și audio . Cronometrul începe atunci când a fost atinsă temperatura setată pentru întindere.
  • Ușă de descărcare cu de deschidere manuală.
  • Sonde de temperatură electronice interfatat cu un termostat și termometru digital de pe aparat pentru citirea imediată a temperaturii de lucru.
  • Injector de abur , ușor demontabil pentru operațiunile de curățare.
  • Scară din oțel inoxidabil cu suprafață antiderapantă.

Materia primă ce urmează a fi prelucrată este introdusă manual în camera cu burghiuri, de la un compartiment superior, cu sistem pneumatic. În compartimentul de prelucrare , transformarea materiei prime într-un amestec  întins, dobândirea gradulului corect de fibozitate și umiditatea dorită, are loc datorită acțiunii combinate a două burghiuri contra - rotative de dimensiuni corespunzătoare și dispozitive injectoare de abur . Fiecare injector ar putea fi conectat la o supapă solenoid (opțional ) care dau semnal la un piston pentru admisia deschidere - închidere a aburului. Injectoarele de abur sunt asamblate pe partea de sus a secțiunii de prelucrare, pentru a evita orice blocare sau obturare a dispozitivului de ieșire a aburului (datorită contactului cu masa de brânză ) .

  1. SECȚIUNEA DE MODELARE:

După finalizarea procesului de întindere, brânza pasta filata, este direcționată direct spre secțiunea de modelare.

Unitatea de modelat este compusă din:

  • Corpul  aparatului cu vana de lucru, cu spatiu dublu încălzit în care sunt burghiuri Nr.2 ;
  • Sita de alimentare.

Brânza  pasta filata introdusă în sită este împinsă la compartimentul de încărcare cu ajutorul burghiurilor Nr.2 cu viteza reglabilă. După, aceasta este împinsă în către cilindrul de modelare, care se rotește continuu, dotat cu alveole, care au diametrul și forma diferită, în funcție de cerințele de producție .

Capacitatea de producție  150 kg/h

 



Alte Utilaj pentru Întindere

Pentru producția de brânzeturi cum ar fi: mozzarella pentru pizza, Kasar, Cașcaval, suluguni și alte produse similare. Citeşte mai mult...
Acest aparat datortită versalității sale poate realiza o varietate de produse sferice cu greutate variabilă (mozzarella, scamorze, provole, care pot fi cu sau fără cap, ovoline, etc). Citeşte mai mult...
Pentru producția de mozzarella, pizza mozzarella, Kasar, Cașcaval, suluguni, pâine mozzarella, orice tip de brânză pasta filata. Citeşte mai mult...

01.05.2019
Ambalare aseptică
30.12.2018
Ambalare Flow Pack
07.04.2015
Pompe Grundfos
15.09.2014
Va invitam sa urmariti noul video Bertoli 2014
11.04.2014
Va invitam sa vizitati standul Companiei Spinu-Grup, care va fi expus in cadrul expozitiei "Food Technology - 2014"

 

 


 


E-mail:spinu@spinu-grup.md; tel: +373 681 353 81

© 2024 Spinu-Grup Echipamente pentru procesare a laptelui in Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 13085   Total ieri: 96   Total azi: 49