Română      English

  Главная    Карта сайта   Контакты

 




 

 

 

 

 


Prima pagină  »  Linii Complete  »  Pasta Filata  »  Utilaj pentru Drenarea de Caș Bașchiu
Utilaj pentru Drenarea de Caș Bașchiu
Unitate pentru Drenarea Cașului

Pentru producția de mozzarella, pizza mozzarella, Kasar, Cașcaval, suluguni, pâine mozzarella, orice tip de brânză pasta filată.

Această linie a fost concepută pentru industria produselor lactate unde procesul de coagulare are loc prin maturarea citrică sau mixtă a brânzei (timpul de acidifiere a brânzei este între 30 și 60 de minute).

Linia de prelucrare este compusă din:

  • Unitate automată pentru drenarea și coacerea cașului;
  • Vana dozată de acumulare a cașului;
  • Unitatea de presiune a blocului de brânză.

După ce a trecut prin aceste etape, cașul este ridicat cu ajutorul unui lift standard, cu tăiere de tip M26TAG, și încărcat continuu în aparatul de întindere.

Unitatea este compusă dintr-un cilindru cu role din oțel inoxidabil, care are o foaie de oțel micro-perforată de dimensiunile potrivite, care permite,  drenarea zerului, precum și păstrarea părților mărunte ale coagulului, care ar putea fi evacuate odată  cu zer . Cilindrul se rotește în jurul axei sale astfel, usurează evacuarea zerului.

Zerul drenat este aspirat printr-o conductă de la baza cilindrului, care este conectat la o pompă ce transferă zerul spre linia de prelucrare.

Structura cuvei de drenaj a fost proiectată special în firma geometric tip con trunchiat și partea de jos este atașată la tampoane colectoare de zer, pentru zerul scurs de la masa de brânză, în timpul transferării acesteia pe banda rulantă.

Masa de brânză este descărcată direct din cilindru pe banda de drenaj. Viteza benzii de drenaj poate fi setată automat cu ajutorul PLC și controlat de invertor.  Este posibil, de asemenea, de setat rețeta tehnologică pentru prelucrarea automată completă

Prin procesuld de alimentare continuă cașul se acumulează în partea finală a benzii și, practic, sub zona de presare.

O presă pneumatică este montată pe utilaj în acest punct. Forța de presare poate fi ajustată direct de către operator, efecutând comanda relevantă sau prin setarea rețetei  în PLC.

Presarea are loc cu ajutorul unei lame de oțel inoxidabil, care are o dimensiune totală egală cu lățimea benzii.

După ce timpul de presare stabilit a expirat, lama de presare revine în poziția de repaus și banda avansează.

După ce a trecut prin această etapî masa de brânză este împinsă automat în zona de tăiere (pentru a produce blocuri de brânză. În zona de tăiere sunt asamblate cuțite fixe, cu spațiu intermediar proiectat conform cerințelor clientului.

Blocurile de brânză cad succesiv în zona de evacuare.



Alte Utilaj pentru Drenarea de Caș Bașchiu

Nici o înregistrare

01.05.2019
Ambalare aseptică
30.12.2018
Ambalare Flow Pack
07.04.2015
Pompe Grundfos
15.09.2014
Va invitam sa urmariti noul video Bertoli 2014
11.04.2014
Va invitam sa vizitati standul Companiei Spinu-Grup, care va fi expus in cadrul expozitiei "Food Technology - 2014"

 

 


 


E-mail:spinu@spinu-grup.md; tel: +373 681 353 81

© 2019 Spinu-Grup Echipamente pentru procesare a laptelui in Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 13069   Total ieri: 37   Total azi: 33